Grafmonumenten

Grafmomumenten van natuursteen & marmer

Het overlijden van een dierbare is een verdrietige gebeurtenis. Bij Stonebuddy kunt u in alle rust terecht voor een passend grafmonument van natuursteen of marmer. Ook eigen ontwerpen kunt u bij ons laten vervaardigen.

Grafmonument

Grafmonumenten zijn er vele uitvoeringen en prijsklassen. Ongeacht of u op zoek bent naar een staande gedenksteen, een zerk of een kindergraf, wij denken met u mee om een passend monument te vinden of samen met u te ontwerpen.  

Stonebuddy is bekend met de reglementen op begraafplaatsen en eventuele kosten die het plaatsen van een steen met zich meebrengt. Wij zorgen voor het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Stonebuddy heeft geen grote toonzaal met grafmonumenten maar wij komen graag bij u thuis of ontvangen u in onze studio.

Restauratie & onderhoud

Een ouder monument is vaak opgebouwd uit hardsteen in combinatie met marmer. Door het poreuze karakter van deze materialen zijn ze meer onderhevig aan de weersinvloeden. Het kan zijn dat het opschrift door de jaren heen is vervaagd of dat het grafmonument is verzakt. Wilt u het oude karakter teruggeven aan het grafmonument? Wij helpen u graag bij het restaureren en onderhouden hiervan.